Het ontwerp van uw tuin

Tuinontwerp in 3d

Wegdromen in een tuin die één en al harmonie uitstraalt, dat krijgt u enkel voor elkaar met een goed doordacht plan, een tuinontwerp. Net zoals een interieurstijl in de woonkamer onmisbaar is, geldt dat ook voor uw tuin. Hoe het maken van een tuinontwerp in zijn werk gaat? Het is een ontzettend goede keuze om een professioneel tuinontwerp te laten maken. Zonder tuinontwerp worden tuinen vaak een manusje van alles, daar raken we snel op uitgekeken. Past alles juist bij elkaar en is uw tuin een harmonieus geheel, dan heeft u een stabiele basis waar u jarenlang plezier aan beleeft. We tekenen digitaal en kunnen het ontwerp laten leven door u er heen te laten lopen.

Er kunnen nauwelijks meer fouten gemaakt worden omdat je het ziet! In het onderstaande kostenoverzicht ziet u de gemiddelde kosten voor het laten maken van een tuinontwerp door ons:

Gemiddelde prijs, incl. btw
Tuinontwerp voor tuinen kleiner dan 300m2€ 250 - € 500 per stuk*
Tuinontwerp voor tuinen groter dan 300m2€ 2 per m2*

Maak een wensenlijst

Bent u op zoek naar rust en privacy na een drukke werkdag of geniet u er juist van om te zien wat er in de buurt gebeurt tijdens een lekker avondmaal in de tuin? Bent u een echte zonaanbidder of leest u liever een boek in de schaduw? Bedenk van tevoren goed waar u droomtuin allemaal aan moet voldoen. Geen nood als u zaken over het hoofd heeft gezien, dan vraagt ons ernaar en kunt u er altijd nog over nadenken. Gebruik onderstaande checklist om u voor te bereiden op het eerste gesprek met uw hovenier:

Voor welke praktische zaken wilt u een plek in de tuin?

  • Hoe moet het terras eruit komen te zien?
  • Welke sfeer moet de tuin uitademen?
  • Hoeveel tijd wilt u maximaal besteden aan het onderhouden van de tuin?
  • Welke bloemen/planten/bomen vindt u mooi en uiteraard welke kleuren?
  • Hoeveel budget heeft u voor het aanleggen van de tuin?

Vervolg

Wij gaat vervolgens net zolang met uw ideeën puzzelen totdat al uw wensen een mooie plek hebben gekregen in het tuinontwerp. Er wordt gekeken naar de indeling van de tuin, de stijl, welke materialen daarbij horen en wat dit alles bij elkaar voor kostenplaatje gaat opleveren.

En het vervolg ligt bij u!

Spanjaardslaan 12b
1851MX Heiloo
tel 072-5336002 / 06 53993115
e-mail: info@iristuinen.nl